Retreat i Bisserup 4.- 7. juli 2016

 Fjordbakken2

Sommer retrat med Lakha Lama

Emne: Det meningsfulde liv

Der vil dagligt være fordybet undervisning med Lakha Lama, hyggeligt samvær og tid til at nyde skov og strand samt den sunde og nærende mad. Kort sagt, en vitaminindsprøjtning for krop og sjæl.

Ud fra et buddhistisk perspektiv, er et meningsfuldt liv, at vi mens vi er i live erkender, at vi har et dyrebart menneskeliv, som vi ikke bør spilde ved at forfølge meningsløse affektfølelser og illusioner. Sådanne følelser dukker op, fordi vi jo ikke er perfekte, men vi har stadig en god mulighed for at vende tilbage til fred og harmoni, og undlade at hænge fast i fortidens følelser og illusioner.Roblox Hack No Survey No Download

Vi mennesker har to sider, en positiv og en destruktiv side. Nå vi følger den destruktive side er det klart, at vi ikke finder fred og harmoni. Vi har alle en fortid, fremtid og nutid. Fortiden er nogle oplevelser, som ikke længere er nærværende. Fremtiden er en dagdrøm. Nuet er aktuel handling. At leve i nuet give en mere konstruktiv fremtid.

Lakha Lama vil basere denne retreat på Yönten Shir-gyur, som er en kort Lam Rim tekst. LAM = vej RIM = skridt. Skridt på vejen bort fra lidelse.

Kursusstedet: Fjordbakken naturskønt beliggende mellem Rude skov og Bisserup strand, og med kun halvanden times kørsel fra København. Nærmeste station er Næstved, hvorfra bus nr. 670 kører til Bisserup (busturen fra Næstved til Bisserup tager 24 min., og nærmeste busstop er 500 m fra kursusstedet)

Kursussted: Fjordbakken, Skolevej 1, Bisserup, 4243 Rude, hjemmeside: www.fjordbakken.com

Tilmelding & Betaling:
Tilmelding kan ske online eller ved henvendelse mandag – fredag kl. 14 – 15 på telefon 3331 2008 (CareTrade).
Pris 3600 kr. inkl. fuld kost og logi i delt dobbeltværelse med bad.

Efter modtagelse af faktura betales et depositum på 600 kr.
Restbeløbet på 3000 kr. betales senest den 20. juni
CareTrade ApS, Jyske bank konto: 5018 – 0001320735

Afbestillingsbetingelser:
Ved afbud refunderes depositum ikke.
Ved afbud senere end den 30/6 betales fuld pris.

Forplejning:
Der serveres alsidig vegetarmad på retreaten. Vi ansætter en kok og køkkenassistent, men det forventes også, at deltagerne hjælper til i køkkenet.

Sprog:
Lakha Lama taler helst engelsk, men forstår dansk. Der er dansk oversættelse.

foredrag-i-kobenhavn-DK retreat-i-bisserup-DK kalender-DK praktisk-information-DK