Udtalelser fra rejsedeltagere

Fra en deltager i Nepal rejsen, april 2015:
Jeg vil gerne give mine aller varmeste anbefalinger for jeres kulturrejser. Jeg har nu været med tre gange, og hver tur har haft sit unikke præg. Det fornemmes straks at det ikke bare er en almindelig “pakkerejse” men derimod en rejse fyldt med menneskelig varme og engagement. Lakha Lamas undervisning var fantastisk. Meget indsigtsfuld, Lakhas evne til at ramme os der hvor vi er, med sin store viden og medmenneskelighed er en gave. Turene er virkelig gode og spændende, fantastisk at rejse på denne måde med de muligheder det giver at rejse med jer.  At møde det tibetanske folk er fantastisk. Pia og Lakha Lama som rejseledere, så fås det ikke bedre. Der er styr på det, omsorg, humor og fasthed.

Med jordskælvet blev jeres gode evner som rejseledere bare slået fast med syvtommer søm. Det blev taklet fantastisk, roen blev bevaret og overblikket. Og det betød rigtig meget.
Jeg skal helt sikkert til Nepal igen, og håber det bliver med jer i april 2016

At rejse med en lama og en hønemor, så bli’r det ikke bedre!

Marianne Frøstrup

 

“Det er nu fjerde gang, jeg har været så heldig og privilegeret at kunne deltage i en rejse tilrettelagt af Pia Kryger Lakha, og jeg håber endda, at det ikke er sidste gang. Rejsearrangementerne har altid været kendetegnet ved at være oplevelsesrige, varierede og særdeles veltilrettelagte. Man kan fornemme den grundige research og store omtanke, der ligger til baggrund for rejsens forløb, og som bevirker, at jeg på disse rejser altid har følt mig tryg i de fremmede og uvante omgivelser. Så endnu engang tak for nogle meget gode rejseoplevelser.”

Pia Merete Jakobsen

 

“Pia Kryger Lakha has got a genuine wish that travelling shall be a pleasant, joyful and interesting time for the ones traveling with her. This can anyone feel very strongly when traveling with Pia. I always feel very safe when travelling with Pia. She always knows what to do in all kinds of situations that occurs when travelling in countries like India.”

Olof Obrant, Sweden

 

“En stor tak for den store oplevelse, vi havde på vores tur til Nordindien. Det, der gjorde turen så fantastisk god, føler vi, var at alting var så godt tilrettelagt på forhånd. Det hele bar præg af Jeres store omsorg for andre, og at det var vigtigt for Jer, at vi skulle føle os godt tilpas. Jeres store tålmodighed med os gæster, kræver sin mand/kvinde – det beundrer vi Jer meget for. Vi vil med stor glæde deltage i en anden rejse med jer i fremtiden”

Marianne & Flemming Riis Sørensen

 

“Jeg har ikke før været i kontakt med being & doing, men blev på ingen måde skuffet. Der var tænkt på alt – ned til mindste detalje, og udover at være en utrættelig rejseleder, var Pia også en meget betænksom og omsorgsfuld hønemor for os alle i gruppen.”

Lena Haar, Fakse

 

“Jeg oplevede, at turen var meget veltilrettelagt og alt klappede, og du fik det hele arrangeret så det så ud som om det var det nemmeste i verden. Jeg lagde også mærke til, hvor omsorgsfuld du var overfor den enkelte. Tog dig altid tid, selvom det var bagateller der blev spurgt til. Jeg følte, at du tog alle alvorligt. Hvilket er en stor kompetence at besidde.”

Bodil Johanne Jørgensen, Direktør & Erhvervskonsulent

 

“En speciel tak, fordi du under min akut opståede sygdom på rejsen, gav mig så megen tryghed, at jeg på intet tidspunkt tvivlede på, at du ville gøre det yderste for at hjælpe mig. Jeg vil på det varmeste anbefale rejserne til alle interesserede.”

Anni Lang Lauridsen, sygeplejerske, Kbh.

 

“Pia Kryger Lakha har ett varmt och omtänksamt sätt att möta alla resdeltagare. Också när någon blev sjuk fick den personen den bästa omvårdnaden, den kunde få. Hon var mycket bestämd och envis mot företag och tjänstemän, när de uppgjorda tjänster i Indien inte fungerade, så att ingen av oss deltagare skulle utsättas för onödiga besvär. resorna blev mycket lyckada. Det var en stor nöje att resa med Pia och jag kan varmast rekommedera henne som reseledara och organisatör.”

Gisela Permann, Sverige

 

Rejser-Nepal_mini Rejser-udtalelser_mini GoldenRoom-mini
Nepal 8.- 24. oktober 2015
Udtalelser fra rejsedeltagere
Værelser til leje i Nepal